معاون اقتصادي و توسعه منابع استانداري كرمانشاه گفت: دولت تدبير و اميد تصميمات بسيار خوبي در حوزه آرد و نان گرفته است كه حاصل آن بهبود وضعيت عرضه اين كالاي استراتژيك و همچنين افزايش كيفيت آن بوده است.
کد خبر: ۴۱۲۷۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۶ 24 April 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل استانداري كرمانشاه؛ مهندس رضا رحيمي ظهر امروز در اولين نشست كارگروه پايش و ساماندهي آرد، نان و گندم  در سال جاري اظهار داشت: نان برای کشور یک کالای استراتزیک است و موضوع مصرف بهينه و ارتقاي كيفيت آن با جديت از سوي برنامه ريزان دنبال مي شود. در طول سه و نيم از عمر دولت تدبير و اميد تصميمات بسيار خوبي در حوزه آرد و نان گرفته شده است كه حاصل آن بهبود وضعيت عرضه اين كالاي استراتژيك و همچنين افزايش كيفيت آن بوده است.

معاون اقتصادي و توسعه منابع استانداري كرمانشاه افزود: از جمله تصميمات خوب دولت در اين زمينه موضوع آزادسازي حداقل 20 درصد آرد مصرفي نانوايي ها بود و در اين زمينه به نانوايي هايي كه خواهان پخت نان به شكل آزاد بودند مجوز فعاليت داده شد.

اين مدير ارشد اقتصادي خاطرنشان ساخت: البته دولت هنوز به منظور حمايت از مصرف كنندگان بابت هر كيلو آرد حدود۵۰۰ تومان يارانه مي پردازد. اينكار براي تعادل بخشي به نرخ تورم و كاهش فشارهاي اقتصادي بر اقشار كم درآمدي كه نان در سبد غذايي آن ها نقش ويژه اي دارد؛ صورت گرفته است.

وي تصريح كرد: اين تصميم موجب ايجاد يك تعادل منطقي در صف طولاني نانوايي ها و كاهش ازدهام آن ها شده است و به گونه اي كه هم اكنون نانوايي ها به وفور در جاهاي مختلف شهر مشغول پخت نان هست.

مهندس رضا رحيمي افزايش كيفيت نان را از ديگر ثمرات اين تصميم عنوان كرد و گفت: خوشبختانه كيفيت نان نانوايي ها بهتر از سال هاي قبل شده و همچنين دور ريز نان هم به ميزان زيادي كاهش يافته است.

اين مدير ارشد اقتصادي استان در بخش ديگري از سخنانش اظهار كرد: در زمينه سبوس نان نيز اقدامات خوبی شروع شده و میزان سبوس گیری گندم را به حداقل رسانده ایم. سبوس گندم داراي خواص غذايي بسيار خوبي است و نقش موثري در حفظ سلامت مردم دارد.

وي ادامه داد: همچنين قرار است 2 درصد به میزان سبوس نان در سال ۹۶ افزوده شود.

معاون استاندار در ادامه سخنانش به اثرات ناگوار استفاده از نايلون جهت حمل نان، براي سلامتي شهروندان اشاره كرد و گفت: توصیه کارشناسان بهداشتي این است که مردم به جاي نايلون هاي پلاستيكي از ‍‍ساك هاي ‍پارچه ای براي حمل نان استفاده كنند. در اين زمينه اداره كل غله با همكاري محيط زيست اقدامات اوليه اي را انجام داده اند كه اميدواريم هر چه زودتراجرايي شود.

مهندس رضا رحيمي عنوان كرد: قراراست دانشگاه علوم پزشكي در تمام نانوايي ها بنرهايي را نصب كند كه در آن به مضرات استفاده از نايلون ها اشاره شده است. همچنين از اصناف و 
اتحاديه نانوايي ها خواسته شده از فروش و حتي توزيع مجاني نايلون در نانوايي ها خودداري كنند.

وي ادامه داد: در زمينه كنترل استفاده از جوش شيرين وهمچنين ساير افزودني هاي مجاز در طول اين سه سال اقدامات خوبي صورت گرفته است.

معاون اقتصادي و توسعه منابع استانداري در پايان اظهار داشت: در اين نشست مروري بر مصوبات سال گذشته در حوزه آرد و نان و به ويژه ساماندهي نانوايي ها صورت گرفت كه 
خوشبختانه اغلب آن ها اجرايي شده اند و برخي نيز نيازمند به زمان بيشتري براي به سرانجام رسيدن هستند.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار